Foodgoan Festival

Foodgoan Festival

MARKELO – Het is het allereerste evenement dat georganiseerd zal worden op het plein is het Foodgoan Festival. Tijdens dit festival in Markelo op zaterdag 22 juli 2017 zal Stichting de Kaasfabriek Markelo ook op het centrumplein aanwezig zijn. Het plein, dat op dit moment nog steeds onderdeel uitmaakt van de ontwikkelingen met betrekking tot Plan Mooi Markelo en klaar is om in gebruik genomen te worden.

Het plein zal gevuld worden met ruim 12 verschillende voor het grootste gedeelte Markelose ondernemers, die diverse gerechtjes vanuit kraampjes & foodtrucks aan de man brengen en waarvan men kan genieten in het openluchtrestaurant op het plein. Vanaf het Food Goan-podium zal Burgemeester Ellen Nauta-van Moorsel op zaterdag 22 juli aanstaande om 16:00u de eerste aftrap geven op het vernieuwde Kaasplein in Markelo.

Stichting de Kaasfabriek Markelo biedt tussen 16.00 en 18.00 uur de mogelijkheid aan geïnteresseerde huurders om de Kaasfabriek en de eventuele beschikbare ruimtes te bekijken. Wel is hiervoor een valhelm en goede schoenen onmisbaar. Voor geïnteresseerden zijn enkele valhelmen aanwezig. Je vind de Stichting de Kaasfabriek Markelo met een kraampje op het plein tegenover het podium. Wij geven u graag informatie over de plannen met betrekking tot de voormalige kaasfabriek tussen de vele kraampjes met gerechtjes, de foodtrucks en het openlucht-restaurant. De burgemeester van Hof van Twente, Ellen Nauta, zal aanwezig zijn bij de start van dit eerste evenement op het vernieuwde kaasplein.

Het evenement wordt georganiseerd door DMD-events. Hier vind je meer informatie over het Foodgoan Festival.