Evenementen

Evenementen

Vergunningen

Voor evenementen en activiteiten op het plein is veelal een vergunning nodig. Deze vraag je aan bij de Gemeente Hof van Twente.

 

Facilitair

Voor facilitaire zaken zoals stroom, water en bijvoorbeeld het gereed maken van het plein kun je contact opnemen met het beheer van Kaasfabriek Markelo.

Beheer Kaasfabriek Markelo

Grotestraat 2
7475 AX  Markelo
evenementen@dekaasfabriekmarkelo.nl

Marjan Noteboom 06-50602431
Marian Waanders 06-52373115

Aankondigingen

Ook voor aankondigingen van evenementen kun je terecht bij het beheer van de Kaasfabriek.

 

Parkeren bij De Kaasfabriek Markelo

De Kaasfabriek Markelo bevindt zich in het centrum van Markelo. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s nabij het pand. Parkeren is gratis.

 

Met de auto naar de De Kaasfabriek Markelo

Maak gebruik van een navigatiesysteem en plan je route naar De Kaasfabriek Markelo of volg de onderstaande routebeschrijving. Houd bij het plannen van je reis rekening met eventuele wegwerkzaamheden. Kijk op vanAnaarBeter.nl

 

Vanaf de A1

Neem op de A1 afslag 27, naar de Holterweg afslag Markelo. Sla rechtsaf naar de Holterweg (N755). Neem na 210 meter de tweede afslag op de rotonde richting Holterweg en volg deze weg 3 km. Neem dan de tweede afslag op de rotonde. Na 660 meter je bent aangekomen bij Grotestraat aan de linkerzijde.

 

Vanaf Rijssen, Enter, Goor en Lochem

Rij Markelo in en ga bij de stoplichten richting de A1. Ga bij de eerste afslag (ca. 200 meter) rechtsaf het Kaasplein op. Het pand bevind zicht aan nu aan de rechterzijde.