Ruimte huren

Ruimte huren bij De Kaasfabriek Markelo?

De Kaasfabriek Markelo biedt een aantrekkelijke werklocatie voor ondernemers. De beschikbare ruimtes om te huren zijn divers. Er zijn ruimtes te huur van verschillend formaat. Op de begane grond zijn ruimtes te huren van ca. 120 m2. Ook is het mogelijk om meerdere ruimtes aan elkaar te huren. Bekijk hieronder en op de volgende pagina de plattegronden van de begane grond en de eerste verdieping. De mogelijkheden voor het vestigen van ondernemers is divers. De locatie is onder andere bestemd voor detailhandel, dienstverlenende bedrijven, kantoren en horeca categorie I. Een ruimte huren in De Kaasfabriek is mogelijk vanaf 1 januari 2019. (Download de flyer)

Huurprijs

Het huren van een ruimte in De Kaasfabriek betekent ‘wat je ziet is wat je krijgt’. Het zijn cascoruimten (zonder voordeur/ pui) die op dit moment nog vrij in te delen zijn. De prijs voor het huren van een ruimte is dan ook lager dan elders in het centrum van Markelo. Dit komt omdat huurders zelf nog moeten investeren in het afbouwen van een ruimte en gevel. Het voordeel hiervan is dat een ondernemer zijn ruimte en gevel geheel naar eigen wens en smaak in kan richten. In het gebouw is een centrale aansluiting aanwezig voor elektra en water waar huurders op aan kunnen sluiten. De verbruikslasten en nog nader vast te stellen servicekosten zijn voor rekening van de huurder. Het huren van een cascoruimte in De Kaasfabriek kan al vanaf € 30,- per m2 per jaar.

kaasfabriek-markelo-begane-grond-concept
kaasfabriek-markelo-verdieping-concept

Flexibiliteit

De Kaasfabriek Markelo wil met de contractduur zoveel mogelijk aansluiten op de wensen van de huurders. Dit levert een stuk flexibiliteit op. De maximumduur van een huurcontract is 10 jaar. Afwijkingen hierop zijn bespreekbaar.

 

Locatie

De Kaasfabriek Markelo is een bijzonder object met een historie en is centraal gelegen in het centrum. Het is een gebouw met veel potentie dat in ontwikkeling is. Ook wat betreft bereikbaarheid en parkeergelegenheid voor het pand (gratis) is De Kaasfabriek Markelo een mooie locatie waar zich jaarlijks evenementen manifesteren zoals het Dorpsfeest, Foodgoan, Magisch Markelo, Fruitpersdagen enzovoorts.

 

Kortom

De Kaasfabriek Markelo betreft een centraal gelegen locatie in Markelo voor ondernemers. Er is sprake van flexibiliteit voor huurders en zij kunnen elkaar gemakkelijk versterken. De Kaasfabriek Markelo is een bijzonder pand op een mooie zichtlocatie.

Informatieaanvraag: Huren bij DKM

    Ik ben een lokale ondernemer (bedrijf, zzp, stichting, vereniging, club, enz.) en heb interesse in het huren van een ruimte.