Bedrijven

Bedrijven in De Kaasfabriek Markelo

Sinds 16 maart 2020 is De Kaasfabriek Markelo is in gebruik door diverse bedrijven en instellingen. Momenteel is de gehele onderverdieping in gebruik. Voor de bovenverdieping worden momenteel gesprekken gevoerd met diverse partijen.

fotostudio-markelo-logo-groot

Fotostudio Markelo

Sinds 16 maart 2020 vind je Fotostudio Markelo in het authentieke pand, de fotografen beschikken hier over een ruime studio met uitgebreide mogelijkheden in een van de voormalige koelcellen. Bij deze allround fotografen kun je onder andere terecht voor pasfoto’s, portretten, vastgoed- en projectfotografie. De vakfotografen gaan graag de uitdaging aan om de perfecte plaat voor jullie vast te leggen.

www.fotostudiomarkelo.nl

logo-bibliotheek

Bibliotheek Markelo

De Bibliotheek is de lokale partner om jeugd en volwassenen te ondersteunen bij hun taalvaardigheden én leesplezier. De Bibliotheek is de verbindende en verdiepende partner voor inwoners om zich een leven lang te blijven ontwikkelen met speciale aandacht voor mensen die moeite hebben om mee te komen.

www.hofbibliotheek.nl

personeelsdiensten-markelo-pdmarkelo-logo

Personeelsdiensten Markelo

De dienstverlening van Personeelsdiensten Markelo kenmerkt zich door een persoonlijke branche specifieke aanpak. Vanuit onze grote betrokkenheid en kennis van de verschillende branches zorgen wij ervoor dat tal van bedrijven en instellingen hun personele bezetting op peil kunnen houden. Personeelsdiensten Markelo is de specialist op het gebied van personeel in de sectoren: bouw, groen, infra, logistiek en techniek. In mei 2021 openden ze de deuren in De Kaasfabriek Markelo (aan de overzijde van hun voormalige vestiging).

www.pdmarkelo.nl

2impressyou-logo-1

2ImpressU

Bij 2ImpressU is iedere japon maatwerk, immers niemand is hetzelfde. Of je nu een kleine of een grotere maat hebt, klein of groot bent, alles wordt met de grootst mogelijke zorg gemaakt. Ze maken voor iedere bruid iets passends op maat! Ook voor bruidsmoeders of als bruidegom bent je bij hen aan het juiste adres. Je vind 2ImpressU sinds 1 juni 2021 in maar liefst 2 voormalige koelcellen, die tot een prachtige modezaak en atelier verbouwd zijn.

www.2impressyou.nl

henk-post-design-support

Henk Post Design & Support

hooten-anny-change

HootenAnnyChange

JR EVENTS

JR Events

Kreatief-plein

Kreatieve plein – Het Beaufort