Bestuur

Bestuur

Het bestuur van Stichting de Kaasfabriek Markelo is opgedeeld in 2 onderdelen:

Het dagelijks bestuur (bestaande uit een voorzitter, secretaris en penningmeester). Het algemeen bestuur van 2 leden (waarbij het wenselijk is dat de disciplines: jeugd, juridisch, communicatie/pr, middenstand/bedrijfsleven en organisatie evenementen/activiteiten aanwezig zijn).  En adviesgroepen die bestaan uit Markelo’ers, die bij voorkeur uit de initiatiefgroep komen.

Dagelijks bestuur

icoon man
Martin Verbeek
Voorzitter

Voormalige wethouder Ruimtelijke Ordening. Martin is na zijn politieke carrière gestart met Marb Consultancy.Daarnaast is Martin actief in de samenleving van Hof van Twente en dus nu voorzitter van stichting De Kaasfabriek Markelo.

icoon man
Arjan Eertink
Penningmeester

Relatiebeheerder bij Flynth adviseurs en accountants. Arjan zal als penningmeester voor de stichting Kaasfabriek Markelo ‘alle’ relevante financiële verantwoordingen, kostprijscalculaties en rapportages te uitvoeren.

icoon man
Niek Brands
Secretaris

Niek is advocaat arbeidsrecht en contractenrecht Brands en Schreurs Advocaten. Vanaf medio 2018 treed Niek op als secretaris en zal hij zorgdragen voor de administratieve zaken voor de Stichting de Kaasfabriek Markelo.

Algemeen bestuur

icoon man
Mark Schorfhaar
Middenstand/bedrijfsleven

Mark vertegenwoordigt de belangen voor de middenstand en het bedrijfsleven van Markelo. Hij is de ondernemer achter Staopstoelwinkel.nl, de winkel voor op maat gemaakte of aan functiebeperking aangepaste stoel.

icoon vrouw
Marian Waanders
PR/communicatie & Evenementen

Marian is de ondernemer achter VerzinHet Fotografie & Newlife Photography. Zij zal zich bezighouden met het organiseren van evenementen en activiteiten. Daarnaast beheert zij de website en social media.

Adviesgroepen

De adviesgroepen bestaan uit Markelo’ers die bij voorkeur uit de initiatiefgroep komen. Andere voorwaarden zijn dat zij kennis van zaken hebben en ook de betreffende doelgroep vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld als er gesproken wordt over horeca dat er dan ook mensen uit de horeca in de adviesgroep zitten. Het is de taak van het DB en AB om de AG in te richten.

Bezoldiging bestuurders

Het bestuur is onbezoldigd en krijgt uitsluitend een vergoeding voor enkele gemaakte onkosten.